Financiering en verzekering - Het Autohuis
353
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-353,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Financiering en verzekering

Uw auto is belangrijk voor u, dat begrijpen wij. Daarom zoekt u een erkende service dealer voor uw Alfa Romeo, Fiat of Fiat Professional. Het aanschaffen van een nieuwe wagen is toch meer dan het maken van een proefrit?

Het kiezen van een bijpassende financiering en verzekering is niet eenvoudig. Lees hier meer over de mogelijkheden die wij voor u geselecteerd hebben.

Scroll om verder te lezen

Met zekerheid op weg

Wij vinden het belangrijk dat u met zekerheid de weg op gaat.

Daarom doen wij er alles aan om er voor te zorgen dat uw auto aan alle kwaliteitseisen voldoet. Wij maken ons niet alleen hard voor uw veiligheid, maar staan altijd 6 maanden garant voor de technische kwaliteit van de wagens die onze showroom verlaten. Deze zekerheid krijgt u van ons.

Wat er onderweg gebeurt, dat weten we helaas niet zeker. Maar we willen wel dat u met een goed gevoel op pad gaat. Om u na een onverwacht moment zo goed mogelijk weer op weg te helpen, hebben wij de juiste zekerheidsproducten voor u geselecteerd.

Op deze manier kunt u zich optimaal verzekeren en indien gewenst van verlengde garanties uitgaan.

Scroll om verder te lezen

Merk gebonden

Omdat wij een erkende dealer zijn bieden wij u deze merk-gebonden producten die passen bij onze nieuwe en gebruikte wagens.

Gemaakt voor en door Alfa Romeo en Fiat.

Scroll om verder te lezen

Meer weten?

Wilt u hier meer weten? Vraag naar uw mogelijkheden na het maken van een proefrit. De verkoopafdeling van Het Autohuis kan u hier niet alleen alles over vertellen, maar ook direct de gewenste service voor u in orde maken.

Dát is de zekerheid van Het Autohuis.

Scroll om verder te lezen

Het Autohuis
Uw droomauto gefinancieerd

Wanneer u een keus heeft gemaakt uit ons assortiment, geven wij u graag een persoonsgebonden advies. Het maakt niet uit of u nu wilt leasen of een afspraak wilt maken over een betalingsregeling.

Samen kijken wij welke financiering het beste past bij u, uw situatie en uw nieuwe auto. Zo brengen wij u weer een stap dichter bij uw ideale wagen.

Scroll om verder te lezen

Lees hier meer over de mogelijkheden voor uw
Alfa Romeo

Lees hier meer over de
mogelijkheden voor uw Fiat of Fiat Professional

De 4 zekerheden van

HET AUTOHUIS

 

  1. Selectief assortiment en exclusieve modellen
  2. Iedere auto technisch perfect
  3. Altijd 6 maanden BOVAG garantie
  4. Onderhoud door erkende monteurs

 

Van uw dealer mag u toch deze zekerheden verwachten?