Uw service dealer in de Zaanstreek

Het Autohuis is dé service dealer van de Zaanstreek voor uw Alfa Romeo, Fiat en Fiat Professional premium occasions. U vindt onze showroom vol schitterende Italiaanse modellen in Koog aan de Zaan, net buiten Zaandam. Van hieruit helpen wij mensen uit heel Noord-Holland en ver daarbuiten. Niet alleen voor occasions, maar ook voor erkend onderhoud.

Passie voor Italiaanse auto’s

Mensen die bij Het Autohuis werken hebben een passie voor Italiaanse auto’s. Het innovatievermogen van Fiat. De sportieve prestaties van Alfa Romeo. Het zijn merken waar we trots op zijn. Het zijn auto’s waar we ons hard voor maken.

Raakt u niet uitgekeken op de elegante designs van Italiaanse modellen? Gaat uw hart sneller kloppen bij het horen van een indrukwekkend motorgeluid? Krijgt u de kriebels in uw onderbuik bij de gedachte aan kronkelende kustwegen bij een ondergaande zon?

Dan kunnen wij elkaar de hand schudden.

Het familiebedrijf in de Zaanstreek

De liefde voor Italianen zit bij ons in de genen en het bedrijf is sinds 1992 en echt familie bedrijf. Vader en zoon staan bijna dagelijks Voor u klaar. Het Autohuis opende in 1984 haar deuren in Koog aan de Zaan en startte als officiële Alfa Romeo service dealer. In 2014 werd het Autohuis benaderd door Fiat en sindsdien mogen wij ons ook voor dit merk de enige erkende service dealer noemen in onze regio.

Het gevoel

Een auto moet je snappen. Directeur en mede eigenaar Joost besteedde veel tijd onder de motorkap en begon zelf als monteur bij Het Autohuis. Hij kent de wagens van binnen en van buiten. Want pas als je echt snapt wat je verkoopt, begrijp je wat je klanten voelen.

Met deze kennis op zak zoekt Joost voor u de beste occasions uit binnen- en buitenland en presenteert ze in de showroom. Omdat de aankoop van een nieuwe wagen een gevoelskwestie is, hecht Joost veel waarden aan de persoonlijke kennismaking. “Het werken auto’s is mooi, maar het contact met de mensen maakt het werk interessant”.

Trots op onze klanten

We zijn trots op onze vaste klanten, mede-liefhebbers van Italiaanse techniek. Ruim 60% van hen die een Alfa Romeo of Fiat van Het Autohuis rijdt, komt bij ons terug als ze opzoek zijn naar een volgend model. En dat is toch het mooiste visitekaartje?

Daarbij mogen wij de meeste wagens die we van eigenaar wisselen bij ons in de garage in onderhoud nemen.

 

Het team in de garage

Niet alleen in de showroom, maar ook in de garage werken Alfa Romeo en Fiat specialisten. Net als Joost vroeger, zijn zij liefhebbers van Italiaanse techniek en dat merkt uw auto. Om te beginnen werken alleen gediplomeerde monteurs bij Het Autohuis. Na de studie zijn zij door de merken zelf getraind en geschoold, zodat zij zich met recht specialist kunnen noemen. Elk jaar wordt hun kennis bijgespijkerd en aangevuld met technische skills die passen bij de laatste modellen.

Daarom vertrouwt u uw auto toch aan een erkende reparateur?

En u bent?

Wij leren u graag beter kennen. Daarom bent u altijd welkom, met en zonder afspraak. Nieuwsgierig naar ons meest actuele aanbod? Heeft u een vraag voor onze werkplaats? Of wilt u gewoon kennis komen maken?
Bij ons staat de koffie altijd klaar.

De 4 zekerheden van

 

Het Autohuis
  1. Selectief assortiment en exclusieve modellen
  2. Iedere auto technisch perfect
  3. Altijd 6 maanden BOVAG garantie
  4. Onderhoud door erkende monteurs

Vertrouwd Italiaans,
Vertrouwd Het Autohuis

Icon_300x300pix_W