De occasions van Het Autohuis

Het Autohuis staat voor premium occasions van de merken Alfa Romeo, Fiat en Fiat Professional. Uw tweedehands auto van Het Autohuis wordt op meer dan 200 technische punten gecontroleerd en rijdt als nieuw de showroom uit. Met een passie voor deze Italiaanse merken maken wij ons hard voor uw rijplezier. Wat maakt een tweede hands auto een premium occasion?

Premium Occasion

Onze autokenners verzamelen voor u de beste wagens in onze showroom. Zij zoeken dus actief naar de pareltjes in de tweedehands markt. Daarom heeft iedere wagen in Het Autohuis iets bijzonders. Een bijzonder lage kilometerstand, een bijzondere uitvoering van het model, een bijzonder goed onderhouden auto of gewoon een bijzonder goede occasion.

Dankzij onze kennis van de koopmarkt en ons brede netwerk kunnen wij voor u een exclusieve zoekopdracht inzetten. Staat uw favoriete model dus vandaag niet in onze showroom? Vertel ons dan uw wensen en wij gaan actief voor u op zoek. Maak vandaag nog een afspraak in de showroom.

De geur van verse auto

Wij begrijpen dat de occasion die u zoekt uw nieuwe auto is. Daarom verlaten de auto’s van Het Autohuis onze showroom alsof hij net uit de fabriek rijdt. En bij ons betekent dat meer dan de onweerstaanbare geur van nieuwe wagen. Uw Alfa Romeo, Fiat of Fiat Professional ruikt niet allen als nieuw, nee, zij is zo schoon als nieuw. Voor aflevering wordt het interieur diep gereinigd en stomen wij de bekleding voor u, zodat deze weer fris en bacterievrij is.

Daarnaast wordt het lakwerk grondig gereinigd, gepoetst en gepolijst. Uw nieuwe auto mag gezien worden en glanst u tegemoet.

Technisch perfect

Bij het Autohuis zijn we trots op de merken waar we voor werken. Diezelfde trots steken wij in ons werk, al voor dat een auto onze showroom verlaat.  Wij controleren alle modellen die wij ontvangen op meer dan 200 technische aspecten. Daarbij vervangen wij alle onderdelen waarvan wij vinden dat die aan vervanging toe zijn. Uiteraard rijdt u niet weg zonder een nieuwe APK.

In de praktijk betekent dit dat u bij de eerste servicebeurt van uw auto, vaak alleen een kleine beurt gehoefd.
En als het onverhoopt toch anders loopt? Wij geven u altijd 6 maanden Bovag garantie.

Bovag garantie

Op iedere auto die wij verkopen, bieden wij kosteloos 6 maanden garantie volgens de Bovag norm, plus een beetje meer. Dat betekent voor u dat in het eerste halfjaar ieder technisch mankement door ons wordt verholpen. En dat beetje meer? Bij het Autohuis hoeft u niet bij te betalen voor de onderdelen die vervangen moeten worden binnen de garantieperiode. En uiteraard bieden wij in de tussentijd vervangend vervoer.  Dat is de zekerheid van kopen bij een erkende dealer.

Het Autohuis Fiat Alfa Romeo

De 4 zekerheden van
HET AUTOHUIS

  1. Selectief assortiment en exclusieve modellen
  1. Iedere auto technisch perfect
  1. Altijd 6 maanden BOVAG garantie
  1. Onderhoud door erkende monteurs

Vertrouwd Italiaans,
Vertrouwd Het Autohuis