Slider

PREMIUM SELECTION

Bij Het Autohuis vindt u een selectief assortiment occasions. Zowel jonge raspaarden als bekende klassiekers en exclusieve modellen. In de showroom en binnen ons netwerk. Stuk voor stuk technisch perfect. Goedgekeurd door onze erkende monteurs. Standaard geleverd met 6 maanden BOVAG garantie.

WAT IS EEN PREMIUM OCCASION?

Onze specialisten selecteren alleen de beste auto’s voor onze showroom. Wij zoeken actief naar de pareltjes in de tweedehands markt. Daarom heeft iedere premium occasion van Het Autohuis iets bijzonders. Een bijzonder lage kilometerstand, een bijzondere uitvoering, een bijzonder goed onderhouden auto of gewoon een bijzonder goede occasion. Dankzij onze kennis en een breed netwerk kunnen wij voor u een exclusieve zoekopdracht inzetten. Staat uw favoriete model dus vandaag niet in onze showroom? Vertel ons dan uw wensen en wij gaan voor u op zoek. Maak vandaag nog een afspraak in de showroom.

DE GEUR VAN EEN AUTO

De premium selection van Het Autohuis verlaten de showroom alsof ze net uit de fabriek rijden. Dat betekent met de onweerstaanbare geur van nieuwe auto. Uw Alfa Romeo, Fiat of Fiat Professional ruikt niet alleen als nieuw, maar doet in alles aan als nieuw. Het interieur is diep gereinigd, de bekleding gestoomd, het lakwerk grondig gereinigd, gepoetst en gepolijst. Uw premium occasion mag gezien worden en glanst u tegemoet.

TECHNISCH PERFECT

Wij zijn trots op onze merken. Deze trots steken wij in ons werk. Wij controleren de auto’s op meer dan 200 technische aspecten. Daarbij vervangen wij alle onderdelen waarvan wij vinden dat die aan vervanging toe zijn. Geen auto verlaat de showroom zonder een nieuwe APK. Dit betekent dat bij de eerste servicebeurt van uw auto vaak alleen een kleine beurt volstaat. Elke premium occasion wordt geleverd met BOVAG-garantie.

BOVAG GARANTIE

Elke premium occasion wordt geleverd met 6 maanden garantie volgens de BOVAG norm, plus een beetje meer. Dit betekent voor u dat in het eerste halfjaar ieder technisch mankement door ons wordt verholpen. En dat beetje meer? Bij het Autohuis hoeft u niet bij te betalen voor de onderdelen die vervangen moeten worden binnen de garantieperiode. En uiteraard bieden wij in de tussentijd vervangend vervoer. Dat is de zekerheid van kopen bij een erkende dealer.

CONTACT

VELDEN DIE GEMARKEERD ZIJN MET EEN * ZIJN VERPLICHTE VELDEN

Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden gelden hiervoor.

HET AUTOHUIS      DOCTOR H. G. SCHOLTENSTRAAT 45,      1508 EB      ZAANDAM      075- 6164130      VERKOOP@HETAUTOHUIS.NL

HET AUTOHUIS
DOCTOR H. G. SCHOLTENSTRAAT 45,
1508 EB ZAANDAM
075- 6164130
VERKOOP@HETAUTOHUIS.NL

ONZE ZEKERHEDEN
Selectief assortiment en exclusieve modellen
Iedere auto technisch perfect
Altijd 6 maanden BOVAG garantie
Onderhoud door erkende monteurs