Slider

SERVICE & ONDERHOUD

Als erkend Fiat en Alfa Romeo servicedealer heeft Het Autohuis alles onder één dak. Gekwalificeerde monteurs en een perfect op alle modellen afgestemde werkplaats voor verzorging, onderhoud en reparatie van uw lease- of eigen auto. Of het nu gaat om onderhoud, ruitschade of schade aan de carosserie, wij helpen u snel weer op weg. Bij het brengen van uw auto dient u slechts aan één ding te denken: uw sleutel. 

SPECIALISME

Naast het reguliere onderhoud doet Het Autohuis meer. U kunt bij ons ook terecht voor extra vakwerk, zoals revisie van motoren en versnellingsbakken, inbouw van gasinstallaties, installeren van trekhaken, montage van open daken en het inbouwen van audio, GSM apparatuur en navigatiesystemen.

APK KEURING

Eenmaal per jaar moeten auto’s van drie jaar en ouder worden gekeurd. Deze wettelijke verplichte keuring is vooral bedoeld om verkeersveiligheid te garanderen en de belasting van het milieu te beperken. Wij brengen u tijdig op de hoogte als uw auto toe is aan periodiek onderhoud en de jaarlijkse APK. Bij de keuring worden remmen, banden, stuurinrichting, wielophanging, verlichting, carrosserie, schokdempers en de uitlaatgassen gecontroleerd. Blijkt dat de auto niet aan de maatstaven voldoet, dan moet het mankement worden gerepareerd, alvorens de keurmeester de auto goedkeurt.

U kunt kiezen of u een aparte afspraak voor de APK maakt of dat u deze samen met een onderhoudsbeurt door ons laat uitvoeren. Dit laatste betekent voor u slechts één serviceafspraak voor uw auto.

We doen alleen wat nodig is voor de verkeersveiligheid. Mocht er iets meer nodig zijn, dan krijgt u een heldere prijsopgave vooraf. Afspraak is afspraak.

CONTACT

VELDEN DIE GEMARKEERD ZIJN MET EEN * ZIJN VERPLICHTE VELDEN

Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden gelden hiervoor.

HET AUTOHUIS      DOCTOR H. G. SCHOLTENSTRAAT 45,      1508 EB      ZAANDAM      075- 6164130      VERKOOP@HETAUTOHUIS.NL

HET AUTOHUIS
DOCTOR H. G. SCHOLTENSTRAAT 45,
1508 EB ZAANDAM
075- 6164130
VERKOOP@HETAUTOHUIS.NL

ONZE ZEKERHEDEN
Selectief assortiment en exclusieve modellen
Iedere auto technisch perfect
Altijd 6 maanden BOVAG garantie
Onderhoud door erkende monteurs