Slider

PASSIE VOOR ITALIAANSE AUTO’S

Het Autohuis heeft passie voor Italiaanse auto’s en wij zijn trots op onze merken… het innovatievermogen van Fiat en de sportieve prestaties van Alfa Romeo. Sterke merken waar wij ons hard voor maken.
Raakt u niet uitgekeken op de elegante designs van Italiaanse modellen? Gaat uw hart sneller kloppen bij het horen van een indrukwekkend motorgeluid? Krijgt u de kriebels in uw onderbuik bij de gedachte aan kronkelende kustwegen bij een ondergaande zon? Dan kunnen wij elkaar de hand schudden.

HET FAMILIEBEDRIJF IN DE ZAANSTREEK

De liefde voor Italianen zit bij ons in de genen en het bedrijf is sinds 1992 een echt familiebedrijf. Vader en zoon staan dagelijks voor u klaar. 1984 opende Het Autohuis haar deuren in Koog aan de Zaan en startte als officiële Alfa Romeo service dealer. In 2014 werd het Autohuis benaderd door Fiat en sindsdien mogen wij ons ook voor dit merk de enige erkende service dealer noemen in onze regio.

HET GEVOEL

Een auto moet je snappen. Directeur en mede eigenaar Joost besteedde veel tijd onder de motorkap en begon zelf als monteur bij Het Autohuis. Hij kent de wagens van binnen en van buiten. Want pas als je echt snapt wat je verkoopt, begrijp je wat je klanten voelen. Met deze kennis op zak zoekt Joost voor u de beste occasions uit binnen- en buitenland en presenteert ze in de showroom. Omdat de aankoop van een nieuwe wagen een gevoelskwestie is, hecht Joost veel waarden aan de persoonlijke kennismaking. “Het werken met auto’s is mooi, maar het contact met de mensen maakt het werk interessant”.

TROTS OP ONZE KLANTEN

We zijn trots op onze vaste klanten, mede-liefhebbers van Italiaanse techniek. Ruim 60% van hen die een Alfa Romeo of Fiat van Het Autohuis rijdt, komt bij ons terug als ze op zoek zijn naar een volgend model. En dat is toch het mooiste visitekaartje? Daarbij mogen wij de meeste wagens die we van eigenaar wisselen bij ons in de garage in onderhoud nemen.

HET TEAM IN DE GARAGE

Niet alleen in de showroom, maar ook in de garage werken Alfa Romeo en Fiat specialisten. Net als Joost vroeger, zijn zij liefhebbers van Italiaanse techniek en dat merkt uw auto. Om te beginnen werken alleen gediplomeerde monteurs bij Het Autohuis. Na de studie zijn zij door de merken zelf getraind en geschoold, zodat zij zich met recht specialist kunnen noemen. Elk jaar wordt hun kennis bijgespijkerd en aangevuld met technische skills die passen bij de laatste modellen. Daarom vertrouwt u uw auto toch aan een erkende reparateur?

AANGENAAM…

Wij leren u graag beter kennen. U bent altijd welkom, met en zonder afspraak. Nieuwsgierig naar ons meest actuele premium aanbod? Heeft u een vraag voor onze werkplaats? Of komt u gewoon even kennis maken?
Wij verwelkomen u graag met echte italiaanse koffie.

CONTACT

VELDEN DIE GEMARKEERD ZIJN MET EEN * ZIJN VERPLICHTE VELDEN

Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden gelden hiervoor.

HET AUTOHUIS      DOCTOR H. G. SCHOLTENSTRAAT 45,      1508 EB      ZAANDAM      075- 6164130      VERKOOP@HETAUTOHUIS.NL

HET AUTOHUIS
DOCTOR H. G. SCHOLTENSTRAAT 45,
1508 EB ZAANDAM
075- 6164130
VERKOOP@HETAUTOHUIS.NL

ONZE ZEKERHEDEN
Selectief assortiment en exclusieve modellen
Iedere auto technisch perfect
Altijd 6 maanden BOVAG garantie
Onderhoud door erkende monteurs